Vind og atter vind

I dag blæser det. Der er vindstød af stormstyrke og derfor er det svært at se på fugle. Jeg kunne selvfølgelig finde nogle haver med læ, og det gjorde jeg faktisk også. Jeg tog en kort tur Út í Grøv. Det er en plantage, der ligger i en lavning. Der var trods alt nogen blæst, så det var ikke muligt at se sangere, men jeg fik set 2 karminpapper og 4 bogfinker. Men det er sådan set også det. Nu er det begyndt at regne, så det bliver ikke til mere i dag.

Rockmund og topskarven - Rockmund and the shag!

Om en måned går jagten på topskarver ind. Da den færøske su-liste er blevet kraftigt barbaret på det sidste, så ønsker Rocmund og jeg at det samme skal ske i DK. Derfor ønsker vi at topskarv skal blive så almindelig i Skagen på forårstræk, at den ryger af listen. Vi har derfor turneret landet rundt og givet 1k topskarver en alvorlig opsang, så de ikke bliver skudt når jagten går ind og møder samme skæbne i de færøske gryder som ca. 100.000 mallemukker pro anno.

Listen closely!

In english: Winds above 20 m/s makes birding hard. But a short trip to the local plantation gav two common rosefinches and 4 chaffinches. Now it is rainging, so nothing more will happen today. Meanwhile Rockmund tries to teach the shag how not to get shot when the hunting season begins in a month!

SiO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s