De sidste fire dage…

Bynkefugl - whinchat - reyðstólpa

Der er blevet birdet de sidste dage. Og der har været en del fugle, men igen igen har hitsene vist sig at være sjældne. Således blev Svínoy tjekket godt og grundigt forleden. Der var to acro’er, der nok begge var rørsangere samt løvsangere, havesangere, munke og ja, årets første bynkefugl. Ikke meget at prale af, men det havde også været klart vejr natten forinden, så meget var nok smuttet videre.

Acroshitphalus

Árnafirði og Viðareiði har ligeledes budt på rørsangere, men der har som sagt ikke været noget rigtig interessant. I dag var jeg så på Vágar. Der mødt jeg Rockmund og vi birdede et stykke tid sammen. Det gav broget fluesnapper 1k, løvsanger, gransanger og lidt almindelige ryler. Nu står weekenden foran døren og Suðuroy venter. Selv om der er storm fra nordvest, så var der alligevel svendsens trush på Shetland igår og terekklire i Rogaland. Så der  kan da sagtens være noget godt sydpå.

In english: The last days there have been 3 reed warblers, 1 pied fly, 1 whinchat and a few common warblers around. But nothing really good.

SiO

Advertisements

One comment on “De sidste fire dage…

  1. Justin Jansen says:

    Well done blog!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s