Når sjældne fugle ikke er sjældne mere…

Nordsanger

Nordsanger

Ja, på 12 dage er det blevet til pallas græshoppe*, blåstjert, acro sp*, citronvip*, hvidklire*, karminpap*, 2 tundrapibere*, 2 nordsangere* og i dag blev det så til en 1k rosenstær. Nu er sjældne fugle ikke sjældne mere. Og når glæden over en nords bliver til: “Skod, det er ikke en østlig lunds” og citron desværre ikke er en sjov østlig gul vip, så er man også ved at være mæt. Men nu lover de kraftig sydøstlig vind ud på ugen og det er jo et hyper giftigt tidspunkt for sjove phyller, rubiner, blånattergale, rofus-tailed robins og meget mere, så jeg kan ikke pakke ned for vinteren og obse havnens måger fra køkkenvinduet… det er helt vildt. Og hvorfor er der ikke nogle chefer eller andet godtfolk heroppe for at hjælpe med at sparke til krattene? Der er potentiale til en ny for wp derude!

Rosenstær

Rosenstær

Og så er der altid de fugle, der ses for dårligt. I Edens have vrimlede det med phyller. 2 nords, 2 bryn, flere granser og en enkelt trististype. Og så var der lige en meget lysbrystet phyl, med grøn overvinge og uhyggelig bjergløvsagtige farver… en østlig grans eller endnu en mega?

Phyl sp

Phyl sp

Phyl sp

Phyl sp

SiO

Advertisements

One comment on “Når sjældne fugle ikke er sjældne mere…

  1. Morten DD says:

    Det er søreme den bedste turistreklame for Færøerne, jeg længe har set 🙂 Der er ikke noget mere spændende ornitologisk læsestof på nettet end dine beretninger i denne tid, så bliv venligst ved!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s